Widget Image
Tomas-komerc d.o.o.
Misija kojom se vodimo je kontinuiran rad na usavršavanju i održavanje koraka sa inovacijama u svojoj oblasti.
Nove usluge koje uvodimo, tehnologije koje primenjujemo i svaka naša promena i stalno prilagođavanje usmereni su ka našim kupcima i njihovim potrebama.
Kontaktirajte nas
tomaskomerc@gmail.com
+381 14 232 669
RADNO VREME: 08:00 - 17:00
ADRESA Jakova Nenadovića 81, Valjevo
POZOVI: +381 14 220 271
 

Montaža guma

TOMAS KOMERC / Montaža guma
TOMAS KOMERC | Kompletna usluga obnove pneumatika | Vulkanizerski-servis | MONTAŽA GUMA
TOMAS KOMERC | Kompletna usluga obnove pneumatika | Vulkanizerski-servis | MONTAŽA GUMA

Montaža guma

Montaža guma u Valjevu: Sigurnost i preciznost za vaše vozilo

Montaža guma je ključni proces koji se ne tiče samo postavljanja gume na odgovarajuću felnu, već i osiguravanja da vaše vozilo funkcioniše sigurno i efikasno. Demontaža guma je obrnut proces i podjednako zahteva pažnju i preciznost.

Kada je to moguće?

Dok zamena bušne gume može biti relativno jednostavan zadatak koji možete izvesti sami uz pomoć standardnog alata iz vašeg vozila, montaža novih guma zahteva znatno više. Bez adekvatnog tehničkog znanja i specijalizovanih alata, samostalna montaža guma može dovesti do brojnih problema.

Zašto izabrati profesionalce za montažu guma u Valjevu?

U Tomas Komerc u Valjevu, profesionalna montaža guma uključuje:

  • Korišćenje specifičnih alata: Da bi se osiguralo da je svaka guma pravilno postavljena na felnu, koriste se specijalizovani alati koji sprečavaju oštećenja na gumama i felnama.
  • Balansiranje guma: Ključno za glatku vožnju i ravnomerno trošenje guma. Profesionalci će osigurati da su gume savršeno izbalansirane, što doprinosi optimalnom upravljanju i smanjenju vibracija.
  • Provera pritiska u gumama: Pravilan pritisak u gumama je vitalan za sigurnost i efikasnost vožnje. Previsok ili prenizak pritisak može negativno uticati na performanse vozila i potrošnju goriva.
  • Zamena ventila: Redovna zamena ventila je važna jer stari ili oštećeni ventili mogu dovesti do curenja vazduha i gubitka pritiska u gumama.

Kada gume postavlja profesionalac, on obraća dužnu pažnju i na druge važne činioce kao što su balansiranje, pritisak u gumi i zamena ventila. Postavljanje guma podleže određenim standardima i specifikacijama, koje definišu proizvođači.

Rizici nepravilne montaže guma

Pokušavanje samostalne montaže bez odgovarajućih veština i alata može rezultirati nepravilno postavljenim gumama, što može dovesti do smanjene vuče, neudobnosti tokom vožnje i većeg rizika od bušenja guma. U ekstremnim slučajevima, nepravilno montirane gume mogu čak dovesti do saobraćajnih nesreća.

Za optimalne performanse i sigurnost vašeg vozila, preporučuje se da montažu guma u Valjevu obavljaju iskusni i obučeni profesionalci. Posetite naš servis Tomas Komerc i osigurajte da vaše gume budu montirane ispravno i efikasno, spremne za sve uslove na putu.