Widget Image
Tomas-komerc d.o.o.
Misija kojom se vodimo je kontinuiran rad na usavršavanju i održavanje koraka sa inovacijama u svojoj oblasti.
Nove usluge koje uvodimo, tehnologije koje primenjujemo i svaka naša promena i stalno prilagođavanje usmereni su ka našim kupcima i njihovim potrebama.
Kontaktirajte nas
tomaskomerc@gmail.com
+381 14 232 669
RADNO VREME: 08:00 - 17:00
ADRESA Jakova Nenadovića 81, Valjevo
POZOVI: +381 14 220 271
 

Akumulatori

Akumulatori su vitalni deo svakog vozila, pružajući potrebnu električnu energiju za pokretanje motora, osvetljenje i rad elektronskih sistema. Bez adekvatnog akumulatora, vaše vozilo može imati problema prilikom pokretanja, pa je važno da izaberete kvalitetan akumulator koji odgovara vašim potrebama.

Naša ponuda akumulatora obuhvata širok spektar proizvoda, od pouzdanih i dugotrajnih konvencionalnih akumulatora do naprednih AGM i gel akumulatora. Bez obzira da li vozite putničko vozilo, teretno vozilo, motocikl ili nešto drugo, imamo pravo rešenje za vas.

Kvalitet naših akumulatora je naša najviša prioriteta. Svi naši proizvodi su pažljivo odabrani od strane stručnog tima, kako bi se osiguralo da ispunjavaju najstrože standarde performansi i pouzdanosti. Pored toga, nudimo i širok asortiman poznatih brendova kako bismo vam pružili izbor i sigurnost u kvalitet.

Pored prodaje, nudimo i usluge instalacije i održavanja akumulatora. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju da vam pruži savete i podršku u odabiru pravog akumulatora za vaše vozilo, kao i da vam pomogne u održavanju i produžavanju životnog veka vašeg akumulatora.

Za sve vaše potrebe vezane za akumulatore, obratite se nama. Naša posvećena ekipa je tu da vam pruži vrhunsku uslugu i obezbedi da vaše vozilo uvek ima pouzdan izvor energije. Kontaktirajte nas danas i osigurajte sebi kvalitetan akumulator za bezbrižnu vožnju.

akumulatori Varta

VARTA akumulatori

Savremeni nemački akumulatori VARTA nude naprednu tehnologiju i izrazite performanse preko 100 godina.

Akumulatore ovog prizvođača ugrađuju najveći proizvođači automobila a poverenje im ukazuju brojni vozači širom sveta.

VARTA akumulatori predstavljaju vrhunsku kombinaciju napredne tehnologije i izvanrednih performansi koja traje već više od 100 godina. Ovi savremeni nemački akumulatori su postali sinonim za pouzdanost i kvalitet širom sveta.

Sa svojom dugom istorijom i neprikosnovenom reputacijom, VARTA akumulatori su prvi izbor mnogih najvećih proizvođača automobila širom sveta. Njihova tehnologija je integrisana u vozila mnogih renomiranih brendova, što jasno govori o poverenju koje imaju u kvalitet ovih akumulatora.

Ono što dodatno potvrđuje kvalitet VARTA akumulatora je i garancija koju pružaju. Sa impresivnim periodom od 36 meseci garancije, VARTA stoji iza svojih proizvoda, obezbeđujući vam mir i sigurnost tokom celog perioda korišćenja akumulatora.

Ne samo da VARTA akumulatori pružaju izuzetne performanse i pouzdanost, već su takođe dizajnirani sa fokusom na održivost i ekološku odgovornost. Njihova tehnologija omogućava efikasno punjenje i dugotrajnu upotrebu, čineći ih ne samo izborom koji obezbeđuje izvanredne performanse, već i ekološki osvešćenim izborom za vaše vozilo.

Uz VARTA akumulatore, dobijate ne samo proizvod vrhunskog kvaliteta, već i garanciju da vaše vozilo ima pouzdan izvor energije koji može da se osloni na sve uslove vožnje i sve izazove na putu. Izaberite VARTA akumulatore za maksimalnu sigurnost, pouzdanost i performanse vašeg vozila.

Garancija kvaliteta je 36 meseci.

HEADLINE CLASSIC akumulatori

HEADLINE CLASSIC akumulatori su novi moderni akumulatori dokazanog kvaliteta.

Pouzdanost i startna snaga su njegove glavne odlike a predstavljaju odličan izbor za Vaše putničko i teretno vozilo.

HEADLINE CLASSIC akumulatori predstavljaju novu generaciju modernih akumulatora koji su već dokazali svoj kvalitet na tržištu. Sa svojim izuzetnim performansama i pouzdanošću, ovi akumulatori su idealan izbor za vaše putničko ili teretno vozilo.

Ono što izdvaja HEADLINE CLASSIC akumulatore je njihova pouzdanost i startna snaga. Bez obzira na uslove vožnje ili temperature, možete se osloniti na ovaj akumulator da pouzdano pokrene vaše vozilo i omogući vam glatku vožnju.

HEADLINE CLASSIC akumulatori su dizajnirani sa fokusom na dugotrajnost i kvalitet, obezbeđujući vam mirnoću uma tokom celog perioda njihove upotrebe. Sa garancijom kvaliteta od 25 meseci, HEADLINE CLASSIC stoji iza svojih proizvoda, pružajući vam sigurnost i pouzdanost u svakom trenutku.

Napredna tehnologija i pažljivo odabrani materijali čine HEADLINE CLASSIC akumulatore idealnim rešenjem za svakog vozača koji traži kombinaciju vrhunskog kvaliteta i pristupačne cene. Bez obzira da li vozite svakodnevno ili povremeno, HEADLINE CLASSIC akumulatori su tu da vam pruže sigurnost i performanse koje zaslužujete.

Izaberite HEADLINE CLASSIC akumulatore za pouzdanu energiju i bezbrižnu vožnju.

Garancija kvaliteta je 25 meseci.

akumulatori headline classic

Prilikom kupovine akumulatora ugradnju istog možete obaviti u našem Tomas Komerc auto-servisu uz pomoć stručnog osoblja.