Widget Image
Tomas-komerc d.o.o.
Misija kojom se vodimo je kontinuiran rad na usavršavanju i održavanje koraka sa inovacijama u svojoj oblasti.
Nove usluge koje uvodimo, tehnologije koje primenjujemo i svaka naša promena i stalno prilagođavanje usmereni su ka našim kupcima i njihovim potrebama.
Kontaktirajte nas
tomaskomerc@gmail.com
+381 14 232 669
RADNO VREME: 08:00 - 17:00
ADRESA Jakova Nenadovića 81, Valjevo
POZOVI: +381 14 220 271
 

O NAMA

Firma Tomas-komerc d.o.o. je ovlašćeni distributer Michelin grupacije za područje Grada Valjeva.

Osnovani smo pre 30 godina, davne 1991. godine kao poslovni partner vodeće kompanije na teritoriji tadašnje Jugoslavije, Tigar Pirot.

Svoje poslovanje smo započeli franšinzing prodajom asortimana Tigar a.d. Prvih osam godina poslovanja naša firma je beležila uspeh i bila među najuspešnijim Tigrovim franšizantima, da bi se 1999. godine otisnula do samog vrha i proglašena „prvom među najboljima“.2003. godine dolazi do reorganizacije u poslovanju Tigar a.d. kada Francuska kompanija Michelin preuzima udeo u vlasništvu. Tim činom dolazi i do promene postojećeg sistema poslovanja, te vodeći franšizanti, među njima i Tomas–komerc postaju ovlašćeni distributeri Michelin grupacije (u koju pored Tigra spadaju i BF Goodrich, Kleber i Kormoran) za svoje regione. Po tom principu se poslovanje održava i danas.

Možete nas naći u Ulici Jakova Nenadovića 81, u Valjevu, gde se pored veleprodajnog i maloprodajnog objekta nalazi servis u kojem Vam nudimo vulkanizerske usluge. Svojim klijentima pružamo kompletnu uslugu obnove pneumatika, kako za putnička, tako i za teretna vozila. U cilju potpunog zadovoljenja potreba naših potrošača proširili smo svoj uslužni portfolio 2016. godine otvaranjem novog auto-servisa modernog izgleda koji je opremljen najsavremenijim mašinama i alatima za kompletno servisiranje vozila, uz podršku visoko profesionalnog osoblja.

Misija kojom se vodimo je kontinuiran rad na usavršavanju i održavanje koraka sa inovacijama u svojoj oblasti. Nove usluge koje uvodimo, tehnologije koje primenjujemo i svaka naša promena i stalno prilagođavanje usmereni su ka našim kupcima i njihovim potrebama. Uspeh i tradicija našeg poslovanja prepoznaju veliki potencijal za dalji rast i razvoj.

ZADOVOLJNE MUŠTERIJE